autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Opel Corsa
15 Ianuarie 2007
Foto: Opel
Opel Corsa - C'MON... INDRAGOSTESTE-TE!
Intr-un loc anume. Intr-o zi anume. Intr-o atmosfera anume. Crezi in dragoste la prima vedere? Noi da!
Opel Corsa
Opel Corsa
Opel Corsa
Opel Corsa

Confort deplin
De ce sa iti impui limite? Deschide ochii si lasa lumea sa te cuprinda cu acoperisul panoramic al noului Corsa!
Noua gama inovatoare de echipamente destinate confortului iti permite sa preiei controlului spatiului interior, creind un cockpit individual. Astfel ca, ori de cite ori conduci, te vei simti intotdeauna acasa.


Cu un aspect care denota incredere in sine si o imagine prietenoasa si singulara, noul Opel Corsa a aparut pentru prima data in public la British International Motor Show, in iulie, la Londra, capitala tendintelor Europei. Trasaturile caracteristice noului Opel Corsa cuprind un design cu contururi puternice, sportive, un sasiu de ultima generatie pentru o virare agila si sigura, dotari noi de inalta tehnologie pentru aceasta clasa, precum si un interior de o calitate sporita, care ofera tot spatiul necesar, confort si posibilitati de personalizare. A patra generatie a acestui model Opel foarte popular s-a vindut in mai mult de 9,4 milioane de unitati numai in Europa incepind cu 1982.


Silueta alungita, linia acoperisului stil coupe, contururi si sectiunea spate atletica  - modelul Corsa cu trei usi transforma dimensiunile sale compacte (lungime/latime/inaltime -- 3,99/1,71/1,49 metri, ampatament lung -- 2.511 mm, ecartament lat -- 1.473/1.458 mm) intr-o proportie care ofera un aspect sportiv distinct.


Fii cool, fii informat
Sistemele de infotainment Opel sint binecunoscute pentru performanta lor excelenta, usurinta in operare si pentru felul in care sint integrate in panoul de bord. La noul Corsa butoanele de control se potrivesc chiar si cu designul interior. E super, nu?


Habitaclu este mai spatios pentru pasageri decit precedenta generatie, cu o pozitie de conducere impozanta si o priveliste cuprinzatoare; o gama larga de motive in culori corespunzatoare pentru interior, materiale si decor care includ suprafete finisate cu lac fin; butoane de comanda si comutatoare transparente (in functie de nivelul de echipare); idei inteligente de depozitare.


O noua dimensiune a condusului
Sasiul este complet nou, rezultind dinamica si agilitate maxime. OK, iti putem spune doar ca sasiul noului Corsa este complet redesenat pentru a asigura o placere pura a condusului fara a compromite confortul calatoriei. Dar, pentru a descoperi mai bine cit de placut este la condus noul Corsa, incearca-l tu insuti!


Nu conteaza unde mergi sau ce faci. Cu noul Corsa si oameni ca tine, viata poate fi o mare petrecere. Sistemele de protectie activa si pasiva ale noului Corsa au fost sincronizate inteligent pentru a asigura protectie maxima si placerea condusului. Cu alte cuvinte, relaxati-va! Distrati-va! Sinteti pe miini sigure.


Optional, sint disponibile noul program de stabilitate electronica (ESP) cu control imbunatatit la subvirare (EUC), actionarea frinei pe toate cele patru roti, in functie de cerinte. ABS cu control al frinarii la virare (CBC) este inclus ca dotare standard. Sistemul de asistenta la frinare este primul din aceasta clasa cu servodirectie sport progresiv variabila. Optional, pot fi montate roti de 17 inch.


Motoare puternice si economice
Pentru unii dintre voi poate nu conteaza ce se afla sub capota, in acea lume misterioasa, insa veti fi incintati de ceea ce va poate oferi! Motoarele noului Corsa dezvolta putere suficienta combinata cu o economie de combustibil excelenta. Ce altceva v-ati mai putea dori?
Gama de propulsoare include trei motoare pe benzina si doua motoare turboDiesel common-rail cu cilindree de la 1,0 pina la 1,4 litri si capacitate de la 60 la 90 CP tehnologie cu 4 supape. Motoarele pe benzina dispun toate de tehnologia TWINPORT de economisire a combustibilului, cum toate propulsoarele Diesel sint dotate cu DPF (filtrul de particule Diesel) -- o caracteristica rara in clasa de cilindree redusa.


High-tech
Pachetul tehnologic cu noi caracteristici din aceasta clasa, cum ar fi sistemul de faruri adaptive cu halogen, program inovator infotainment, sisteme de navigatie cu CD sau DVD-ROM, radio/CD-player cu MP3, telefon mobil cu control vocal si conectare Bluetooth, include si conectare la retea pentru generatiile viitoare de telefoane mobile, anvelope Run Flat etc.
Personalizare: multe optiuni de personalizare, de la preferintele soferului la setari personale electronice, cum ar fi selectarea automata a presetarilor pentru sistemul electronic de control al climatizarii sau al sistemelor de infotainment, volan cu incalzire, trapa panoramica.
Indiferent de ce sport iti place, sistemul unic Flex-Fix(r) te ajuta sa intri in joc. Idei inteligente, pentru a-ti face viata mai usoara. Probabil ca vei petrece mult timp cu noul tau Corsa astfel ca s-a consumat mult timp cu aceste idei simple, dar inteligente pentru a te bucura de fiecare minut.


OPINII
Carl-Peter Forster, presedinte General Motors Europe: "Precizie, substanta, dinamism. Imi plac autovehiculele care au substanta, iar Corsa este cu siguranta unul dintre ele. Aceasta il face un ambasador de incredere al marcii Opel, a carui calitate este una veritabila. Iar datorita noului sasiu si aspectului sportiv, condusul in sine devine o experienta sportiva".
Hans Demant, director general Opel: "Moto-ul meu este: autovehicul de dimensiuni mici, senzatii maxime. Acest lucru l-am descoperit toti cind am dezvoltat noul Corsa pe cele mai pretentioase circuite mondiale de testare. O dinamica excelenta la drum, manevrare perfecta si frine puternice -- toate aceste caracteristici le astept acum de la un Opel".

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite