autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Kia SOUL concepts
15 Mai 2008
Foto: Kia
Kia Soul - O masina, trei personalitati
Kia SOUL concepts
Kia SOUL concepts

Trei concepte prezentate de Kia Motors Corporation la cel de al 78 lea Salon Auto de la Geneva arata fata "fun" a marcii coreene: Soul Diva, Soul Burner si Soul Searcher. Acest trio reprezinta creatia echipei europene de design a Kia Motors, condusa de Gregory Guillaume, designer sef al Kia Motors Europe, sub supravegherea lui Peter Schreyer, designer sef al Kia Motors Corporation.


Pentru Geneva, echipa de design a decis ca prezentarea unui singur concept Soul nu ar fi exprimat integral proaspata filosofie care sta in spatele acestui nou Kia, astfel incit s au dezvoltat trei versiuni diferite, cu finisari distincte, pentru a pune in valoare posibilitatile de personalizare ale acestui model.


Datorita faptului ca Soul nu inlocuieste un alt model si va avea un rol special in gama, poate fi "putin rebel". "Cind am creat Diva, Burner si Searcher am dorit sa le prezentam ca trei co staruri la Geneva, trei membri ai unei echipe care se va angaja intr o aventura urbana. Am dorit sa demonstram uluitoarea varietate de caracteristici si flexibilitatea designului. Fiecare va avea un caracter aparte si se vor completa reciproc de minune", a mai precizat Guillaume.


Urmind traditia Kia, aceste concepte sint foarte apropiate de masina de serie, care va avea premiera mondiala la Salonul de la Paris, in septembrie. "Noul model Kia va fi o masina care nu se supune unei impartiri traditionale pe clase. Ii va incuraja pe viitorii clienti sa si stabileasca o legatura emotionala cu proaspata achizitie, furnizind o platforma pe care acestia o pot personaliza pentru a si crea masina dorita, cea care li se potriveste cel mai bine. Va avea succes mai ales in rindul celor cu spiritul tinar", a declarat Gregory Guillaume.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite