autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Citroen Nemo
15 Decembrie 2007
Foto: Citroen
Citroen Nemo - Debordind de buna dispozitie
Citroen Nemo

Pornind de la noul model Nemo prezentat la Salonul Road Transport Amsterdam in octombrie, Citroen a creat NEMO CONCETTO pe care l-a expus la Salonul de la Bologna 2007. Evocindu-l pe eroul desenelor Disney al carui nume il si poarta si arborind aceleasi culori -– alb si portocaliu -– Nemo Concetto ilustreaza perfect universul si valorile modelului Nemo, precum si multiplele personalitati ale acestui vehicul.


Nemo Concetto ilustreaza apropierea surprinzatoare dintre Citroen Nemo si omonimul sau, pestisorul lui Disney. La fel ca acesta, Nemo Concetto este "mic" in universul sau de referinta. Aceste dimensiuni reprezinta insa tocmai atuul sau, deoarece ii confera o usurinta de miscare deosebita si posibilitatea de a se descurca in orice circumstante.


Intr-un univers care am fi tentati sa credem ca este dominat de cei mari, Nemo Concetto combina aspectul sau deosebit cu dimensiunile compacte si volumul interior, demonstrind ca in orice imprejurare inteligenta este esentiala.
Nemo Concetto nu incearca sa para altceva decit este. El isi afirma cu mindrie identitatea. Un aer de mic camion, in culori vii si debordind de buna dispozitie: aceasta este reteta unui melanj exploziv, caruia cu greu ii poti rezista.


Ca si pestisorul din desenele animate, Nemo Concetto afiseaza o personalitate si un aspect irezistibile. Nemo Concetto este dovada capacitatii marcii Citroen de a concepe vehicule cu personalitate, care intra in viata proprietarilor si devin parte integranta a universului lor, simtindu-se ca... un peste in apa!

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite