autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
MINI Clubman - Unic si inovator
15 Noiembrie 2007
Foto: MINI
MINI Clubman - Unic si inovator
MINI Clubman - Unic si inovator
MINI Clubman - Unic si inovator

Clubman inseamna extinderea familiei marcii MINI prin adaugarea unui concept combi cu adevarat unic si inovator, care evidentiaza atit caracterul sportiv, cit si calitatile functionale ale automobilului prin linia extinsa a plafonului. MINI Clubman combina experienta la volan specifica marcii cu designul extrovertit, un grad inalt de personalizare si functionalitate imbunatatita. Cinci locuri, hatchback cu doua usi cu deschidere laterala (design cu usi duble).

Clubdoor suplimentar in partea dreapta a automobilului cu deschidere opusa directiei de deplasare. Lungime a caroseriei extinsa fata de MINI-ul "obisnuit" cu 24 centimetri, ampatament si spatiu pentru picioare in spate mai mare cu 8 centimetri. Capacitate portbagaj: 260-930 litri.
Noua generatie de motoare pe benzina cu patru cilindri cu turbocompresor twin-scroll si, respectiv, control variabil complet al supapelor, este acum disponibila, la fel si motorul Diesel cu patru cilindri cu injectie common-rail. Toate variantele de motoare cu o gama larga de imbunatatiri pentru a optimiza consumul de combustibil si controlul emisiilor: pornire-oprire automata, Brake Energy Regeneration, indicator pentru schimbarea vitezelor.


Siguranta este asigurata de sistem antiblocare (ABS), distributie electronica a fortei de frinare (EBD), control frinare in curbe (CBC) si asistent la frinare; sistem dinamic de control al stabilitatii (DSC) cu asistenta la pornirea din panta standard pentru toate modelele; sase airbag-uri in standard.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite