autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Fiat Linea
15 Noiembrie 2006
Foto: Fiat
Fiat Linea - Sedan nou-nout in segmentul compact
Fiat Linea
Fiat Linea

Fiat Linea este un sedan nou nout în segmentul compact, care a debutat la Istanbul Motor Show (3 12 noiembrie). Produs în colaborare cu Tofas, Linea va fi prima data fabricat la uzina din Bursa a companiei din Turcia (la o productie anuala de 60.000 unitati) si va fi produs într un numar de tari europene si non europene începînd din jumatatea a doua a anului 2007. Vehiculul va fi mai tîrziu produs în alte tari de catre FIAT.


Creat de catre Centrul Fiat Style, Linea se prezinta cu o silueta eleganta si dinamica. Aceeasi atentie stilistica a fost acordata interiorului, liniilor care sînt armonioase si bine echilibrate cu exteriorul, pentru a crea un mediu luminos si prietenos, capabil sa garanteze spatiozitate extraordinara în interior si confort superior în termeni de ergonomicitate si spatiu, disponibile soferului si pasagerilor. Aceasta impresie este confirmata de dimensiunile generoase ale masinii, care o plaseaza în topul segmentului sau: 4,56 m lungime, 1,73 m latime, 1,5 m înaltime si un ampatament de 2,6 metri, mai mult, un compartiment pentru bagaje care se mîndreste cu un impresionant spatiu de 500 litri.


O masina eleganta si functionala, cu un imprimeu puternic italian, Fiat Linea va fi promovat cu nivele diferite de echipare si va avea caracteristici care se regasesc de obicei în segmentele superioare de vehicule, dupa cum o demonstreaza numarul de dispozitive infotelematice sofisticate, care îmbunatatesc confortul si calitatea în timpul petrecut la bord.


Echiparea generoasa a Fiat Linea este dedicata protectiei soferului si pasagerilor, iar clientul poate alege dintr o gama variata de motoare pe benzina si Diesel, care combina performante excelente, un consum redus de combustibil si respect absolut pentru mediul înconjurator, cuplate atît cu transmisii manuale, cît si automate.


Si pentru a garanta cel mai bun raport pret/continut, combinatiile diverse de nivele de echipare pentru Fiat Linea disponibile sînt toate caracterizate printr o mare valoare comerciala.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite