autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Skoda Superb
15 August 2006
Foto: Skoda
Skoda Superb - Schimbare la fata, dar nu si de pret
Skoda Superb
Skoda Superb

Incepind de pe 14 august 2006, fabrica Skoda Auto din Kvasiny va produce noul Skoda Superb Model Year 2007. Cu un spatiu interior generos si o echipare bogata, cu elemente specifice claselor superioare, limuzina Skoda Superb MY 2007 aduce ca noutati numeroase inovatii si modificari tehnologice.


Cea mai importanta transformare a designului exterior este reprezentata de noua grila a radiatorului realizata acum din crom, cu un aspect tridimensional mai pronuntat. In premiera pentru acest model, oglinzile exterioare au fost echipate cu semnalizatoare. In acelasi timp, farurile au fost restilizate, semnalizatoarele fiind acum acoperite cu geam clar.

Stopurile cu forma specifica literei "C" (la fel ca la modelele Roomster si Octavia) reprezinta deja un element distinctiv pentru marca ceha. Suplimentar sint disponibile noi culori: Bej Cappuccino, Verde Olive, Gri Antracit si Gri Satin (din noiembrie 2006). Mai multe modificari in ceea ce priveste designul au fost operate si la nivelul instrumentelor de bord, pentru afisaj folosindu se combinatia de culori alb rosu.


Gama actuala de echipari (Classic, Comfort si Elegance) a fost completata cu una de top -  Laurin&Klement, care ofera in standard printre altele jante de aliaj de 17'', evacuare dubla, tapiserie din piele, insertii din lemn, cadranul gurilor de ventilatie si minerle portierelor dintr un material special, alaturi de alte elemente atractive.
In contextul noilor modificari, pretul pe piata romaneasca a ramas neschimbat. Astfel, Skoda Superb este disponibil incepind de la 18.777 euro (pret CIP) pentru modelul 2.0 115 CP Comfort.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite