autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Bmw seria 6
15 August 2007
Foto: BMW
Bmw seria 6 - Restilizari pentru coupe si roadster
Bmw seria 6
Bmw seria 6
Bmw seria 6

BMW a prezentat restilizarile pe care le-a operat asupra Seriei 6, atit pentru coupe, cit si pentru roadster. BMW a operat accentuari subtile ale designului exterior pentru a corobora calitatile sportive ale coupeului si ale cabrioletului.

A mentinut un stil sculptural deseori precedat de liniile sale circumferentiale, suprafetele sale cu tranzitiile fluide si silueta sa dinamica si zvelta; desavirsindu-se cu linii armonioase gratie detaliilor foarte fin retusate in partile din fata si spate.
Atingeri de prospetime au fost integrate in interior gratie regindirii anumitor elemente de comanda si a noii asocieri de materiale si culori; butonul multicomenzi iDrive, butoanele rotative pentru comanda climatizarii si a sistemului audio, deschiderea portierelor si butonul pentru deschiderea torpedoului afiseaza o noua calitate a materialelor; benzi decorative si garnituri afiseaza noile culori


8 cilindri de 4,8 litri au o putere de 367 CP si o eficacitate sporita la noile BMW 650i Coupe si BMW 650i Cabriolet. Sase cilindri in linie de 3,0 litri de conceptie noua cu injectie directa pe benzina (High Precision Injection) in mixtura slaba au fost montate pe noile BMW 630i Coupe si BMW 630i Cabriolet. Aplicatie perfecta in practica a strategiei BMW EfficientDynamics pentru toate variantele de motorizare, Brake Energy Regeneration (regenerarea energiei pentru frinare), comanda perifericelor in functie de necesitati, sistem de directie cu pompa de asistenta Varioserv, diferential spate cu gestiune termica optimizata pentru a reduce pierderile prin frictiune, reducerea consumului cu pina la 5 la suta (sase cilindri), chiar si cu 15 la suta comparativ cu modelele precedente, raport unic intre putere si sobrietate in aceasta categorie de motoare, iata doar citeva dintre atuurile noii Serii 6.


Primul si singurul Diesel din segment, BMW 635d Coupe si BMW 635d Cabriolet, animat de sase cilindri in linie, de 3,0 litri, este cel mai puternic si mai sportiv din lume. Se distinge prin variabila Twin Turbo, o carcasa in intregime din aluminiu si o injectie cu inclinatie comuna de a treia generatie. Puterea maxima este de 286 CP, iar cuplul maxim de 580 Nm.


Cutia de viteze sport cu sase rapoarte are un design nou (de serie pe BMW 635d), dinamism inegalabil al comenzilor, reactii si treceri ultrarapide la rapoarte, transmisie directa, palete de comanda pe volan, atingere sport pentru a activa treceri la rapoarte si mai rapide, adaptarea progresivitatii acceleratiei si legea functiei Servotronic pe directia standard.
Selectorul de viteze electronic al noii cutii de viteze automatice sport prezinta calitati functionale, ergonomice si optici unice in genul lor; sistemul de comanda iDrive imbogatit cu opt taste de apel pentru programarea libera.


BMW Seria 6 este o fereastra tehnologica pentru inovatiile care privesc dinamismul, confortul si securitatea; pentru prima data cu iluminare directionala adaptabila si raza cu distributie variabila; singurul automobil din segmentul sau care poate primi urmatoarele sisteme: regulator de viteza cu functie de frinare, regulator activ viteza-distanta cu functie stop&go pentru reglarea distantei intr-o circulatie fluida si viteza pasului, alerta de deviere cu semnal vibrator pe volan, afisaj deasupra capului, BMW Night Vision si asistarea farurilor, sistem de navigatie cu grafica optimizata si comanda vocala, sistem audio de cea mai inalta clasa BMW Individual.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite