autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Peugeot Partner / Tepee
15 Ianuarie 2008
Foto: Peugeot
Peugeot Partner / Tepee - Instrument de lucru polivalent
Peugeot Partner / Tepee
Peugeot Partner / Tepee

Lansat in 1996, modelul Peugeot Partner, atit in versiunea Furgon, cit si Combi, s?a bucurat de un important succes de vinzari peste tot in lume, inregistrind o crestere constanta in ultimii 11 ani. Datorita succesului primei generatii, Peugeot va lansa in a doua jumatate a anului 2008 o noua generatie de autovehicule Partner. Odata cu lansarea noului Partner, prima generatie este mentinuta numai in anumite tari si intr?o gama adaptata, preluind denumirea de Partner Origin.


Cu un stil dinamic si perfect adaptat exigentelor legate de calitate, robustete si eficacitate, noul Partner este un instrument de lucru polivalent. Din punct de vedere al functionalitatii, acesta are o capacitate de incarcare optimizata, reprezentind un punct de referinta in segmentul autoutilitarelor. Astfel, cu o lungime de 4,38 m, noul Partner ofera un volum util de 3,3 metri cubi si o sarcina utila de pina la 850 kg. De asemenea, bancheta cu 3 locuri pentru pasagerii din fata constituie o premiera importanta in segmentul autoutilitarelor.
Datorita trenului de rulare preluat de la modelul 308, confortului acustic, pozitiei de condus ergonomice si excelentei vizibilitati, noul Partner ofera tuturor clientilor un confort sporit, simbol al unei noi generatii de furgonete.


Noul model Partner vine sa desavirseasca extinderea si reinnoirea completa a gamei de autoutilitare Peugeot. Aceasta gama, completa si inovatoare, ofera prin modelele Bipper, Partner Origin, noul Partner, Expert si Boxer solutii multiple pe un interval generos de volume utile de la 2,5 pina la 17 metri cubi.


Partner Tepee
Noul model Partner Tepee reprezinta noua generatie a unui concept creat de Peugeot in anul 1996. Partner Tepee este un autovehicul polivalent, ce beneficiaza de un stil modern si original. Extraordinara sa modularitate raspunde cu succes asteptarilor clientilor. Se remarca excelenta luminozitate datorita acoperisului Zenith si calitatile rutiere demne de o berlina.
In fine, amatorii de aventuri vor fi sedusi de capacitatile masinii ce permit abordarea oricarui traseu si de designul personalizat al lui Partner Tepee Outdoor.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite