autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Hyundai Genesis
15 Ianuarie 2008
Foto: Hyundai
Hyundai Genesis - Deschide un nou capitol
Hyundai Genesis
Hyundai Genesis

Marcind un nou inceput, Hyundai Motor Co. a anuntat Genesis ca fiind numele oficial al sedanului luxos sport atit de asteptat. Standardizind si imbunatatind competitia, Genesis redefineste luxul prezentind o alternativa credibila la automobilele premium oferite din Germania, Japonia si SUA.

Adoptind o arhitectura de propulsie a rotii din spate si numeroase tehnici de inovare, Genesis deschide o noua era de inalta performanta a automobilismului Hyundai. In acelasi timp, compania a dezvaluit emblema Genesis, care se compune din logotipul Genesis plasat intr-un scut hexagonal negru, incadrat de o pereche de aripi. Aripile, executate dintr-un argint hiper-metalic, simbolizeaza spiritual zborul si inaltarea deasupra tuturor. Cu toate acestea, emblema Genesis va fi aplicata numai pe pietele chineza si coreeana.


Cu Genesis, Hyundai deschide un nou capitol captivant in cei 40 de ani ai sai de istorie indelungata pentru a concura la cel mai inalt nivel al afacerii automobilelor. La apogeul experientei automobilului Genesis sta noul motor V-8, care va furniza o putere de 375 CP rotilor din spate printr-o transmisie automata cu sase viteze. Motorul silentios V6, apartinind lui Hyundai, va fi oferit de asemenea in editiile 3.3 si 3.8 litri. Hyundai promite excelenta la fiecare pas al experientei detinerii unui Genesis de la achizitie la livrare si service dupa achizitionare.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite