autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Renault Scenic
15 August 2006
Foto: Renault
Renault Scenic - Debut pentru Diesel-ul de 150 CP
Renault Scenic
Renault Scenic

Versiunea restilizata a celui mai bine vindut monovolum compact va beneficia de doua motoare noi si un look mai proaspat la aparitia sa in showroom uri in octombrie. In fata ramine cu trasaturile familiare ale Megane si ale noului Clio, gratie grilei revazute, barei de protectie si a farurilor sic. Farurile din spate echipate cu LED uri trendy se combina cu o bara de protectie reprofilata a spatelui.


Sub capota, motorul dCi Diesel Renault de 150 CP, de 2.0 litri isi face debutul la Scenic, in timp ce unitatea de putere de 1.9 litri dCi este disponibila cu o transmisie automatica pentru prima data. Gama revazuta mai include si un motor turbo pe benzina de 2.0 litri.


In interior, clientii vor beneficia de tapiserii de o calitate mai buna si o lista updatata de optionale, inclusiv senzori de parcare pe fata si spate, sistem stereo compatibil mp3 si geamuri fumurii pentru pasagerii din spate.
Gama de update-uri se aplica de asemenea si modelului cu sapte locuri Grand Scenic. Suplimentar, clientii vor putea sa specifice daca doresc ca modelul lor Grand sa fie fara cel de al treilea rind de scaune. Cu spatiu pentru cinci persoane, masina se poate lauda cu un spatiu imens pentru bagaje, de 501 de litri.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite