autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Mercedes-Benz Clasa A
15 Aprilie 2008
Foto: Mercedes
Mercedes-Benz Clasa A - Certificat ecologic fara precedent
Mercedes-Benz Clasa A
Mercedes-Benz Clasa A

Mercedes a anuntat ca noua generatie a gamei A Klasse isi va face debutul la salonul auto international de la Leipzig. Disponibila din aceasta primavara, noua generatie se vrea a fi mai atractiva si mai putin poluanta decit predecesoarele sale.
Tehnologia stop/start, care reduce consumul de combustibil cu 9 procente, va fi disponibila la A150 si A170. Dieselul cu trei usi A150 va avea un consum de 4,5 litri la suta de kilometri, ceea ce presupune emisii minime, gratie carora mezinul Mercedes a obtinut un certificat ecologic fara precedent in clasa compacta.


Exteriorul are faruri diferite, integrate in corpul masinii, fata are un alt design, o noua masca la radiator, iar stopurile au contururi noi. Versiunea Avantgarde va avea o bara de protectie unica, cu forme mai pronuntate de sageata. Avantgarde si Elegance au jante de aluminiu de 16", in timp ce modelele de baza vor avea jante de 15" cu sapte spite.


Interiorul a fost reamenajat cu materiale mai bune pentru tapiterie, fiind inlocuita si captuseala portierelor. Alte modificari s au facut la consola centrala, reproiectata cu un compartiment de depozitare mai incapator si suporturi pentru pahare. Captuseala gri inchis este standard, Avantgarde vine cu accente de aluminiu, iar Elegance cu mahon. Noi sint si sistemul audio, navigatia updatata cu harta intregii Europe, conexiunea bluetooth si slotul pentru carduri SD.


comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite