autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lamborghini Reventon
15 Decembrie 2007
Lamborghini Reventon s-a intrecut cu un avion Tornado!
Lamborghini Reventon

Aeroportul militar Ghedi (Brescia) a fost locul unde a avut loc o intrecere extraordinara intre un avion Tornado A200-A, ce provenea de la baza aeriana, si Lamborghini Reventon, condus de pilotul oficial de teste de la Lamborghini. Pilotul avionului si soferul Lamborghini s-au intrecut pe o pista de 3.000 metri. Reventon a preluat conducerea in prima parte a cursei, insa Tornado a recuperat pe ultimii metri, decolind si zburind peste Reventon, care ajunsese la 340 km/h.
Baza militara Ghedi a fost aleasa drept locul in care sa fie prezentata super-masina de la Lamborghini pe posturile internationale de televiziune. Locul ideal in care stilul modelului Reventon a putut sa isi arate calitatile a fost pus la dispozitie de generalul Carlo Laudi de la Baza 5 "Stato Maggiore dell A.M" si de catre colonelul Aurelio.


Designul modelului Reventon -– creat in intregime de "Centro Stile Lamborghini" si perfectionat pina la cele mai mici detalii in strinsa colaborare cu departamentul R&D management -– este inspirat de la cele mai rapide avioane din lume.
Reventon mosteneste liniile precise, stilul tehnic impresionant cu muchii ascutite, linii exacte si suprafete desavirsite, impreuna cu noua culoare a exteriorului gri-verde mat. Exista doar 20 de Reventon disponibile, fiecare costind un milion de euro plus taxe. Toate sint deja vindute si vor fi livrate in 2008.


Lamborghini Reventon a fost prezentat oficial in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. De altfel, masina a cistigat si titlul de "Cea mai frumoasa masina din lume in 2007" la categoria modele speciale, luna aceasta, fiind destinata sa devina o noua legenda in fascinanta istorie a House of the Raging Bull.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite