autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
m6_1
15 Noiembrie 2006
Exclusiva BMW M6 decapotabila pentru copii

BMW M6 decapotabila este într adevar un vehicul fascinant si exclusiv. Acum, entuziastii de masini care nu vor sa astepte pîna cînd au vîrsta necesara pentru a si lua carnetul de conducere se pot bucura de toate placerile condusului cu aceasta fabuloasa masina a visurilor. Decapotabila M6 de la BMW este acum disponibila si ca masina pentru copii în doua versiuni fidel modelate dupa original: o masina sport propulsata de pedale usor de întors sau ca model electric alimentat de baterii.
La fel ca fratele mai mare, versiunea pentru copii a decapotabilei este o declaratie de mare clasa. Vopseaua metalica albastra, sortul fata spate din designul original al designului M si abtibildul M6 de pe spate si de pe arcul rotilor spate îi vor impresiona serios pe toti colegii de joaca ai pustiului. Cauciucurile extra large cu jante M6 arata fantastic si îi dau masinii un sentiment de masina de kart-uri.


Pentru a fi siguri ca placerea condusului a juniorului nu este alterata de accidente, decapotabila micutului face si ea din siguranta o prioritate: cadrul vopsit si sasiul sînt facute din plastic care nu dauneaza, oferind proprietarului o stabilitate superba. Pentru a evita marginile ascutite, toate partile de plastic au fost "netezite". Claxonul electric de pe volan îi va face pe micutii soferi sa atraga atentia asupra lor.


Vitezometrul electric mentine viteza sub control (doar în versiunea electrica). Si, la fel ca la toate vehiculele de la BMW, decapotabila M6 este desigur aprobata de TUV (Agentia de Inspectie Tehnica).
În versiunea electrica, tinerii cowboy de asfalt se pot misca într adevar cu stil: doua baterii de 6 volti genereaza o viteza de pîna la 8 km/h în viteza înainte si pîna la 4 km/h în cea cu spatele. În functie de abilitatile de condus ale copilului, parintii pot limita viteza maxima la 4 km/h. Comutatoarele de pe partea dreapta a vehiculului au urmatoarele functii: viteza înainte, viteza înapoi si cea "lenesa". Atunci cînd este încarcata la maxim, bateria ofera cel putin o ora si jumatate de condus amuzant si rapid. Un afisaj al starii bateriei indica la timp momentul cînd masina electrica trebuie sa fie bagata în priza ca sa i se faca "plinul" din nou. Timpul de încarcare este în jurul a 15 ore iar kit-ul de încarcare vine la pachet cu masina.
O caracteristica importanta de siguranta la decapotabila M6 Convertible, varianta electrica, este functia duala de frînare. Aceasta permite frînarea simultana în timpul apasarii simultane a acceleratiei si a frînei. Toate componentele electrice au fost de asemenea izolate pentru a le face sigure pentru copii. Scaunul reglabil al BMW M6 asigura o pozitie ideala si confortabila.


Cu mecanismul arborelui cotit care merge ca uns, versiunea cu pedale a decapotabilei M6 ia viteza rapid. Ambele versiuni sînt potrivite pentru copii cu vîrste cuprinse între 4 si 7 ani, iar masina poate suporta greutati de pîna la 50 kg.
Modelul electric al decapotabilei BMW M6 costa 439 euro, iar versiunea cu pedale costa 289 euro (preturi de retail recomandate în Germania). Ambele masini sînt disponibile la dealerii selectati BMW sau online la www.bmw shop.com.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite