autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

15 Februarie 2008

Tata Nano

Cum de-a putut construi Tata o masina ca Nano

Tata Motors a sarbatorit producerea mini masinii de 2.500 de dolari, aratata saptaminile trecute spre fascinatia lumii, si a dat ideea multor constructori de masini, fiind si un model dupa care ar putea fi facute masinile low cost in America.

15 Decembrie 2007

Lamborghini Reventon

Lamborghini Reventon s-a intrecut cu un avion Tornado!

Aeroportul militar Ghedi (Brescia) a fost locul unde a avut loc o intrecere extraordinara intre un avion Tornado A200-A, ce provenea de la baza aeriana, si Lamborghini Reventon, condus de pilotul oficial de teste de la Lamborghini. Pilotul avionului si soferul Lamborghini s-au intrecut pe o pista de 3.000 metri. Reventon a preluat conducerea

15 Decembrie 2007

Noua generatie Skoda Superb

Noua generatie Skoda Superb, testata de reporteri in premiera

Conditiile extreme oferite de desertul american au reprezentat ocazia ideala de a-l alege ca locatie pentru a testa doua prototipuri ale noii generatii Skoda Superb.
Pentru prima data in istoria brandului Skoda, reprezentantii

15 Octombrie 2007

Audi TT Pick-up

Ciudatenia anului

Daca v-ati intrebat vreodata cine ar construi pe lumea asta un pick-up Audi TT, raspunsul este Michael Muldgaard. Insa nu el merita laudele pentru idee. "Sotia mea, Pia, s-a gindit la asta", a spus el.

15 Iulie 2007

Ford Individual

Personalizeaza-ti Fordul!

Au trecut iata citeva luni de cind Ford a lansat "Ford Individual", un program care permite clientilor sa isi personalizeze noile lor masini prin selectarea unor optiuni dintr-o gama extinsa de caracteristici si echipamente care vin in completarea nivelelor standard de echipare.

15 Martie 2007

Mihai Panaitescu Peugeot

Un roman de 20 de ani a cistigat concursul de design al Peugeot

* cistigatorul este cel mai tinar din istoria competitiei - romanul are 20 de ani * cel de-al patrulea concurs online de design al Peugeot a atras peste 4.000 de participanti! * conceptul va fi prezentat la o scara reala la

  1   2   3   4   5 din 5
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite