autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lansare_Focus iasi
15 Aprilie 2008
Lansare simultana Focus la Iasi si Suceava
Lansare_Focus iasi

Lansarea noului model Ford Focus a imbracat forma vernisajului unei expozitii, care a invitat privitorii sa descopere masinile si dintr o alta perspectiva decit cea a necesitatilor. In laboratoarele Ford, creatorii de automobile au folosit tehnologia pentru a da viata unui design unic si expresiv. De aceea, fiecare componenta in parte merita sa fie privita ca un obiect de arta, iar prezentarea intregului -  Noul Ford Focus -  este menita sa creeze emotie, asemenea unei simfonii, si sa faca imaginatia sa calatoreasca.


Noul Focus va fi disponibil in toate cele patru variante de caroserie: trei, patru, cinci usi si break, iar gama de echipare -- Ambiente, Trend, Ghia si Titanium -- satisface exigentele oricarui tip de solicitare. Focus ofera acum o gama cuprinzatoare de sisteme de propulsie pe benzina si motorina, toate proiectate sa realizeze emisii de dioxid de carbon mai reduse si economie de carburant. Modelele Ford Duratorq TDCi pe motorina sint disponibile in variantele 1.6, 1.8 si 2.0 litri. Iubitorii de performanta pot opta si pentru motorul de 2,5 litri, disponibil doar pe modelul Focus ST.


Preturile de vinzare, fara TVA, pentru noul model incep de la 10.725 euro pentru gama Ambiente, 11.350 pentru Trend, 13.520 pentru Ghia si 13.270 euro pentru Titanium.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite