autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lansare_Laguna_3_BRAS_1
15 Aprilie 2008
Lansare fastuoasa la BRAS Iasi pentru Laguna 3
Lansare_Laguna_3_BRAS_2
Lansare_Laguna_3_BRAS__3
Lansare_Laguna_3_BRAS__4
Lansare_Laguna_3_BRAS__5

Disponibila in variantele berlina si break, noul Renault Laguna cistiga fata de generatia precedenta in design, performante dinamice, motorizari, consum si fiabilitate. In materie de siguranta, noua Laguna atinge nivelul maxim de 5 stele EuroNCAP, beneficiind in plus fata de generatia precedenta de un sistem de frinare dintre cele mai eficiente de pe piata si de inovatii de ultima ora, cum ar fi airbag ul dublu torace/bazin. Pe linga un confort termic de exceptie, Laguna mai dispune si de o acustica excelenta, fiind un punct de referinta, mai ales printre vehiculele Diesel.


O alta noutate cu care vine Laguna este versiunea economica si ecologica a motorului 1.5 dCi 110 CP, care consuma doar 4,9 l la 100 km in ciclu mixt si are emisii de 130 g/km de dioxid de carbon. Aceasta versiune poarta eticheta "Renault eco2", eticheta care desemneaza vehiculele economice si ecologice.


Caracteristicile noului model Laguna 3 au fost prezentate cu profesionalism de catre Titi Aur, campionul national de raliuri, cu ocazia lansarii masinii de catre BRAS Iasi, unul dintre cei mai buni concesionari pe care ii are importatorul Renault Nissan Romania. Printre invitatii speciali la acest eveniment au fost si "bebelusele" Oana si Delia, ce au incintat privirile participantilor.


Lansarea noului model Renault a coincis cu implinirea a 15 ani de activitate a Grupului de firme BRAS. Secretul longevitatii firmei consta in diversificarea activitatilor in domeniul auto: magazine piese auto tip Dacia, concesiune Renault turisme, scoala de soferi, concesiune Renault camioane, Broker de Asigurare, Rent a Car. De asemenea, o constanta a activitatii a fost si este orientarea catre client, obiectivul nr. 1 al Grupului de firme fiind: clienti 100% foarte multumiti!


"Pentru anul 2008 estimam vinzari de aproximativ 80 de unitati ale noului Renault Laguna. Dorim ca noul model sa impulsioneze vinzarile alaturi de modelele consacrate, Megane Sedan si Clio Symbol", ne-a declarat Simona Cojocariu, director marketing la BRAS Iasi.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite