autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Expo_Casa_Auto_1
15 Aprilie 2008
Autor: Lucian Miron
Foto: Liviu Chirica, ZoomArt
Expo Casa Auto Iasi, editia a VI-a
Expo_Casa_Auto_2
Expo_Casa_Auto4
Expo_Casa_Auto_5

Intre 19 si 23 martie, iesenii au putut admira si achizitiona autovehicule de ultima generatie la Sala Polivalenta in cadrul salonului auto organizat de Casa Auto Iasi, ajuns la cea de a VI-a editie


Expozitia de la Sala Polivalenta a cuprins peste 70 de autovehicule, de la autovehicule din clasa mica la cele mai puternice pentru off-road. Din expozitia cu vinzare nu au lipsit masinile luxoase si cele sport.


Majoritatea modelor prezentate au avut si discounturi semnificative de pret. Marcile prezente in acest an la salonul auto au fost Mitsubishi, Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, smart, Ford, Mazda, Land Rover, Volvo si Hyundai.
Organizatorii au expus vehicule de epoca, masini de competitie si modele de serie modificate spectaculos prin tuning. Printre zecile de masini de ultima generatie, iesenii au putut admira si prima masina din lume cu propulsie mecanica produsa in 1888 de catre Karl Benz, considerat unul dintre inventatorii automobilului.


De asemenea, la expozitie a fost prezenta si masina cu care Romania va participa la Raliul Dakar din acest an, un L200 de la Mitsubishi, modificat special pentru curse.
Pe linga modelele de serie deja cunoscute de toata lumea s a facut remarcat un Mercedes-Benz Clasa C tunat de Brabus si un Mitsubishi Colt CZ3 tunat. Acesta din urma este dotat cu un sistem audio performant, cu numeroase difuzoare in portiere, un subwoofer de mare putere in portbagaj si ecrane touchscreen in portbagaj si pe bord, modificari ce se ridica la peste 10.000 euro.


In premiera pe piata ieseana au fost prezentate noul Sebring de la Chrysler, Compass si Patriot de la Jeep, Nitro si Avenger de la Dodge, Mazda2 si Mazda6.


Noul Sebring, de la Chrysler, poate fi achizitionat cu aproximativ 28.000 de euro, pret cu toate taxele incluse. Modelul Mercedes Benz Clasa C (C 320 CDI) cu echipare Brabus a avut la expozitie un pret promotional de 62.400 euro, fara TVA. Cele mai scumpe masini prezente la aceasta expozitie au apartinut marcilor Mercedes-Benz si Land Rover, preturile depasind chiar si 100.000 de euro pentru modele din clasa S sau G, respectiv Range Rover.


In exteriorul Salii Polivalente, in zona speciala de autovehicule comerciale, iesenii care vor sa isi deschida sau sa isi consolideze o afacere au fost consiliati pentru a face cea mai buna alegere a vehiculelor de transport persoane sau marfa.
Expo Casa Auto Iasi organizeaza acest eveniment, anual, inca din 2003. Organizatorii si au propus ca prin acest eveniment sa ofere iesenilor anual un eveniment de referinta, o expozitie auto la care cei interesati sa isi aleaga modelul dorit dintr o varietate cit mai mare de vehicule expuse. Iar asta pentru ca masina a devenit in timp mai mult decit un instrument cu care te poti deplasa. Masina te poate reprezenta, poate comunica atitudinea ta si stilul tau de viata.

O masina sport iti va pune in valoare calitatile sportive si dinamice, o limuzina te va recomanda ca fiind un om de succes, iar un monovolum te va eticheta drept un familist convins, caruia ii place sa calatoreasca. Un vehicul comercial va spune multe despre afacerea ta, iar un 4x4 te va transforma intr un rebel. Aceasta varietate de concepte auto a fost intilnita si in acest an la Expo Casa Auto, manifestare la care intrarea a fost gratuita.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite