autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
masini
15 Mai 2006
Autor: Dragos Gaspar
Revista care-ti vorbeste

V-as putea vorbi despre Auto Style Show 2006, manifestare de traditie si de anvergura, dar care nu poate nici anul acesta sa adune sub acelasi acoperis toate marcile auto de pe piata Iasului pentru ca pur si simplu nu exista in dulcele tirg un acoperis atit de vast.
V-as putea spune despre editia 2006 a Programului de innoire a Parcului auto, initiativa ce se prezinta cu citeva modificari benefice anul acesta.


V-as putea trece in revista cam cum s-au miscat dealerii ieseni in primul trimestru al anului, cam ce modele mai sint cautate la Iasi si care dintre marci se vinde mai bine.
V-as putea retine atentia cu unul sau cu toate aceste subiecte, dar numai daca n-ar fi fost vorba despre primul numar al revistei autoplay. Insa in acest prim numar trebuie sa va spun ca ne vom adresa celor care vor sa stie totul despre masini, celor care vor sa stie cum sa-si aleaga modelul care li se potriveste cel mai bine. Si cei ce n-au de gind sa-si schimbe prea curind masina vor gasi tot ce vor avea nevoie ca viitoarea alegere sa fie mult mai simpla sau, pur si simplu, sa fie la curent cu tot ce misca prin lumea cailor putere. Cei care vor sa-si faca masina mai puternica, ori si mai frumoasa, vor avea parte de suficiente idei. Pasionatii fenomenului auto vor afla si ei suficiente noutati cu care sa-si surprinda partenerii de discutii si nici fanii sporturilor cu motor nu sint uitati.


Stim de unde pornim si stim bine unde vrem sa ajungem. Deocamdata va oferim cite ceva din aproape tot ce-am vrut sa cuprindem in paginile acestui prim numar. Dar mai bine sa lasam revista sa vorbeasca in locul nostru! Pentru ca asta-i autoplay -- revista care-ti vorbeste.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite