autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
autoplay la  chiosc
15 Noiembrie 2006
Autor: Dragos Gaspar
Ne vedem la chiosc!

A trecut iata jumatate de an de cînd v-am dat prima întîlnire. Era în mai, cu prilejul Auto Style Show 2006, cînd debutam în 36 de pagini si va spuneam ca erau totusi putine si ca mai aveam multe de spus. De la numar la numar am tot urcat, si numar de pagini si tiraj, speram noi ca am cîstigat si în calitate, si ne-am mai vazut în statiile Petrom. În a sasea luna de existenta ne-am intersectat iarasi, tot cu ocazia unei expozitii, Parcul TiriacAuto fiind cea mai spectaculoasa dintre toate cîte s-au organizat la Iasi.


Au iesit asadar sase numere, perioada în care numarul de pagini aproape ca s-a dublat, dar senzatia ca-s totusi putine n-a disparut deloc. Mereu aveam sa va spunem tot mai multe lucruri interesante, mereu aveam subiecte cu care sa va captam atentia si sa fiti cît se poate de prompt informati. De fapt, densitatea de informatii rivalizeaza oricînd cu orice revista auto cu pretentii editata în tara si din start nu v-am ascuns ca ne vom compara doar cu cei mai tari dintre cei tari.
Dar începînd cu numarul 7 ne veti gasi peste tot în Iasi, deoarece revista va aparea în reteaua de difuzare a presei. Si acum îmi pare rau ca n-am scos revista la vînzare înca de la primul numar, atunci considerînd totusi ca are cam putine pagini. Acum, însa, încercam sa gasim un echilibru între rigorile unui layout modern si permanenta nevoie de spatiu pentru a va oferi cît mai multe informatii ce sa-si dovedeasca, mai devreme sau mai tîrziu, utilitatea.


Si de aceasta data au mai ramas destule articole care n-au mai încaput în cele 64 de pagini si nu cred ca voi spune prea curînd ca am avut la dispozitie suficient spatiu. Pentru asta, însa, mizam si pe sustinerea dumneavoastra. Succesul nostru nicidecum nu poate fi disociat de cititorii nostri. Va stim pretentiile, va stim nevoile, va stim si posibilitatile. Tocmai de aceea acum, cînd revista a iesit la vînzare, are toate argumentele pentru a va fi tot mai apropiata si un sfetnic bun pentru tot ce este legat de fenomenul auto.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite