autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Dacia Logan break
15 Septembrie 2006
Dacia Logan break nu-i ca Steppe, dar cine ar fi platit mii de euro in plus doar pentru design?
Dacia Logan break

Cu o zi inainte de a fi dezvaluita Noua Colectie Logan si cu doua saptamini inainte de a fi prezentat oficial in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, Dacia Logan break a fost surprins de un fotograf-spion in timpul uneia dintre ultimele sesiuni de teste inainte de aparitia in fata a miilor de jurnalisti acreditati.


Nu-i prima oara cind Logan break a fost imortalizat de vinatorii de cadre gratie carora vedem ceva mai devreme decit si-ar dori constructorii, sau poate ca unii chiar isi doresc, cum arata unele modele nelansate inca. Dar este pentru prima data cind masina apare necamuflata, iar pina acum imaginatia ne spunea ca sub prelate se gaseste ceva ce abia pe departe daca va aduce cu conceptul Steppe prezentat la Salonul Auto de la Geneva.


Logan break era deja pus la zid, insa ultimele fotografii reprezinta realmente o placuta surpriza. Masina nu-i deloc hidoasa, iar cine are chef de glume s-o compare cu vechiul break construit la Dacia, iar daca gaseste de cuviinta sa sustina ca macar si un cit de mic pas a fost facut inainte poate fi multumit. Sa se gindeasca apoi ca masina asta va costa jumatate din pretul unui break modest din import, iar cu bani putini nu se pot face minuni la nivelul designului. Cu un buget enorm iti permiti tot felul de artificii, dar cind produci pentru oameni care, si din cauza veniturilor modeste, apreciaza cu totul alte valori decit latura estetica nu prea e loc de fantezie.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite