autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Ford Mondeo
15 August 2007
Foto: Ford
Lansare simultana fastuoasa pentru Noul Ford Mondeo
Ford Mondeo

Noul Ford Mondeo a fost prezentat cu mult fast pe piata din Romania, fiind vorba de o lansare simultana in 22 de localitati, dintre care nu puteau lipsi Iasul si Suceava, unde amfitrioni au fost reprezentantii Tester. Modelul din clasa medie a suferit o transformare spectaculoasa si reprezinta una dintre cele mai asteptate aparitii din acest an pe piata autohtona.
Ford Mondeo se afla la cea de-a patra generatie, prezentindu-se drept cel mai avansat produs, din punct de vedere tehnologic, lansat vreodata de Ford Europa, rezultat al unui program de investitii de aproximativ 715 milioane euro.


Noul Ford Mondeo beneficiaza de tehnologiile comune dezvoltate pe plan global de Ford Motor Company, impartasind multe dintre elementele arhitecturii sale de baza cu Ford S-MAX -– "Masina Anului 2007" -– si cu noua generatie Ford Galaxy. Noul Mondeo aduce o noua perspectiva asupra "designului kinetic" si a filosofiei Ford, impreuna cu toate elementele sale cheie. Acestea creeaza un profil dinamic si elegant ce sugereaza "energia in miscare", simbolizind totodata putere si gratie.


Este inzestrat cu o serie de noi tehnologii, cele mai multe dintre acestea fiind noi pentru acest segment de piata. Ele includ o noua generatie de sisteme de comunicare om-masina HMI (Human Machine Interface), un sistem inovator de alimentare si pilotul automat autoadaptiv cu monitorizarea traficului -- toate menite sa plaseze noul Mondeo intr-o cu totul alta clasa fata de predecesorii sai.


Intelegind foarte bine nevoile clientilor sai din intreaga Europa, Ford vine in intimpinarea acestora, oferind noul Mondeo in trei variante diferite de caroserie, puternic individualizate: sedan (4 usi), hatchback (5 usi) si wagon. Pentru fiecare tip de caroserie, noul Ford Mondeo este disponibil in patru nivele de echipare distincte: Ambiente, ce ofera un nivel inalt de echipare standard, esentiala pentru nevoile de afaceri sau ale familiei, Trend si ca virf de gama, modelele Ghia si Titanium.


Gama de motorizari a noului Ford Mondeo este foarte generoasa, clientii din Romania putind opta pentru una din urmatoarele variante: Duratec-benzina -- 1,6 TIVCT 110 si 125 CP, 2.0 PFI 145 CP, 2,5 T 220 CP -- si Duratorq-motorina -- 1,8 TDCi 100 si 125 CP, 2.0 TDCi 130 CP si 140 CP.
Noul Ford Mondeo poate fi comandat in Romania, clientii care-l vor achizitiona urmind sa beneficieze de un intreg pachet de servicii post-vinzare, printre care "Garantie 4 ani fara limita de kilometri" si includere automata in programul de asistenta rutiera "Ford Suport".

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite