autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
alonso
15 Decembrie 2006
Misiune grea pentru Alonso

In mare, echipele importante, cele din virful clasamentului, si au innoit componenta fie prin aducerea unor debutanti, fie prin transferuri importante. Retragerea lui Michael Schumacher a lasat cale libera pentru mutari de piloti importanti, dar si pentru speculatii privind o eventuala revenire. Totusi aceasta primenire a componentei echipelor va avea ca principal rezultat o mai buna egalizare a sanselor la titluri si, implicit, la un sezon mai spectaculos, ceea ce pasionatii isi doresc.
O misiune grea pentru Alonso, care trebuie sa construiasca o echipa si e ajutat de un debutant. Zvonurile anuntau ca Mika Hakkinen ar putea reveni pentru un sezon in F1 tocmai pentru a ajuta la reconstructia lui McLaren. El va testa pe circuitul spaniol de la Catalunya, in apropiere de Barcelona, noul monopost MP4 21.
Fisichella are sansa sa demonstreze ca poate deveni liderul echipei. Kovalainen e debutant, asa ca va fi un an de acomodare cu F1.


O lupta adevarata va fi intre cei doi piloti Ferrari, asa cum Scuderia nu e obisnuita. Fiecare va dori sa demonstreze ca el e urmasul lui Michael Schumacher. Sa speram ca nu se va ajunge la faulturi in cadrul echipei.
La Honda ramine aceeasi componenta, dar masina trebuie sa evolueze pentru a i aduce in puncte.
Polonezul Kubica a demonstrat ca merita increderea care i s a acordat la BMW, iar Heidfeld ca poate fi un pilot de top. Masina insa a dezamagit.
Componenta neschimbata la Toyota, ramine ca si masina sa devina fiabila. Pilotii au demonstrat ca pot fi rapizi, dar materialul tehnic a lasat de dorit.
Cu noul motor Renault, cei doi piloti de la Red Bull vor incerca sa stearga amintirea motoarelor Ferrari de pe masinile lor.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite