autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
dakar_2007_original
15 Februarie 2007
Pentru a saptea oara consecutiv -- Mitsubishi Pajero!

Stephane Peterhansel, Jean-Paul Cottret si al lor Mitsubishi Pajero Evolution au cistigat faimosul Raliu Dakar, aducindu-i constructorului japonez cea de douasprezecea victorie in clasamentul general si cea de-a saptea consecutiva.
Dupa 25 de starturi in cel mai dur si istovitor raliu al tuturor timpurilor, acest succes extraordinar ne arata inca o data ca Mitsubishi Motors Corporation si Pajero apartine legendei Dakarului mai mult decit orice alt constructor sau model.
Proiectat si construit pentru a fi folosit mai degraba ca un adevarat off-roader mai mult decit un accesoriu, noul model Pajero, lansat in urma cu citeva luni, respecta loialitatea a peste 2,5 milioane de clienti, cistigata inca din 1982, si capitalizeaza imaginea de luptator tenace construita din 1983, la Raliul Dakar.


Structura monococa a caroseriei favorizeaza performantele off-road ale masinii, oferind in acelasi timp o mai buna stabilitate si manevrabilitate pe sosea prin coborirea centrului de greutate. Mai mult decit atit, acest lucru reduce substantial solicitarile suspensiei datorate unei solutii constructive mai putin rigide a caroseriei.
SS4-II, ultima generatie a sistemului de selectare a tractiunii, ofera beneficii atit in cazul utilizarii full-time si part-time a tractiunii integrale. In comparatie cu traditionalul 4x4 permanent sistemul SS4-II permite soferului utilizarea unuia dintre cele trei tipuri de tractiune 4x4 sau tractiune numai pe puntea spate, in functie de conditiile de rulare.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite