autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
mitsubishi_lancer_wrc
15 August 2006
Mitsubishi planuieste o intoarcere in sezonul urmator

Desi a sprijinit intrarile particulare in citeva raliuri anul acesta, Mitsubishi in mod oficial s a retras de la WRC la sfirsitul sezonului 2005. Jussi Valimaki, Daniel Carlsson si Gianluigi Galli au condus Lancer WRC in unele event-uri World Championship sezonul acesta, dar ei au trebuit sa se bazeze pe resurse limitate. Vestea buna este ca Mitsubishi ia in consideratie o intoarcere in World Championship in sezonul urmator.


"Tinta pentru noi acum o reprezinta o reintoarcere la WRC in 2007 ca o echipa de M2", a confirmat directorul de operatiuni Mitsubishi Motors Motorsport, John Easton. "Noi planuim sa folosim masina pe care am prezentat o anul acesta", nu a retractat Mitsubishi. Stim ca acea masina este mai rapida decit versiunea pe care noi o folosim in mod curent pentru clienti. Cred ca soferii pe care ii avem in minte ne vor ajuta sa concuram pentru podium fara discutii".


Dupa aceasta perioada de tranzitie, Mitsubishi ar trebui sa miste in front la categoria Manufacturer 1: "Tinta initiala a fost sa pregatim masina pentru startul sezonului 2008-2009, dar, realist, ne vom duce probabil dupa 2009", a explicat Easton. "Pe hirtie, infatisarea noua a lui Lancer Evolution X arata bine, noi simtim ca va reprezenta un pas semnificativ inainte pentru Mitsubishi"

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite