autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
fiat-grande-punto
15 Septembrie 2006
Grande Punto a cistigat European Rally Cups

Prin victoria inregistrata la Raliul Vinho de Medeira, din Portugalia, Grande Punto, condus de echipajul format din Giandomenico Basso si Mitia Dotta, a cistigat European Rally Cups, cu trei etape inainte de finalul competitiei.
Rezultatul este un record pentru Grande Punto, care se afla in primul an de competitie si a reusit aceasta performanta la doar 5 luni de la debutul in circuitele internationale.
Pentru Fiat este cea de a patra victorie din palmares dupa cele inregistrate in 1972, 1975 si 1981.
Raliul Vinho de Madeira a cuprins 19 probe speciale, pe o lungime de 930 km, Grande Punto dovedindu se cea mai rapida masina din competitie in 11 probe.


Pe podiumul de premiere, Giandomenico Basso a declarat ca raliul a fost "o experienta incredibila! Grande Punto este o masina pe care te poti baza si care si a dovedit performantele sportive pe toate tipurile de teren... Am cistigat titlul, dar stagiunea nu s a incheiat. Mai avem timp sa cistigam si alte competitii".
Grande Punto se afla si in competitia pentru titlul International Rally Challenge unde, inainte cu o etapa de final, conduce prin Giandomenico Basso, iar in Campionatul Italian de Raliu conduce in prezent prin Paolo Andreucci.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite