autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Loeb
15 Septembrie 2006
A 27 a victorie pentru Loeb

Raliul Japoniei s a incheiat cu o a cincea trecere pe Super Speciala Obihiro. In ciuda eforturilor lui Marcus Gronholm, Sebastien Loeb este cistigatorul cursei. Francezul a reusit sa l tina pe pilotul Ford in spatele lui dupa o lupta lunga si palpitanta.
Cu aceasta victorie in Japonia, Sebastien Loeb devine detinatorul recordului pentru cele mai multe victorii in Campionatul Mondial de Raliuri -- 27. Gronholm termina cursa pe locul doi la un ecart de doar 5,6 secunde. Dupa ce a terminat 14 probe speciale in primii 3, fara a cistiga, Mikko Hirvonen s a razbunat pe ultima proba, unde a cistigat. Hirvonen termina pe trei la general si aduce puncte importante la constructori pentru Ford.


Chris Atkinson este cel mai bine clasat pilot Subaru, el terminind pe locul patru la general. Colegii sai Toshi Arai si Petter Solberg trebuie sa se multumeasca cu locul sase si respectiv opt.
Manfred Stohl a facut o cursa buna si a terminat pe locul cinci. Pilotul OMV nu a fost niciodata in postura sa se lupte pentru primele pozitii, dar in Japonia experienta sigur nu l a ajutat.
Dani Sordo a avut o cursa dificila, spaniolul reusind totusi sa ocupe locul sapte, dar ecartul fata de colegul sau Loeb este imens

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite