autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Girtofan
15 Martie 2007
Autor: Paul Paduraru
Girtofan deasupra tuturor

Prima etapa a noului sezon s-a desfasurat la Brasov si s-a incheiat cu victoria echipajului Dan Girtofan-Adrian Berghea. In cele doua zile de concurs, Girtofan a fost incredibil si chiar adversarii sai au recunoscut ca au fost depasiti cu cel putin o clasa. De altfel, Girtofan a condus ostilitatile de la start la sosire, neavind nici un adversar care sa ii puna probleme. A avut ceva emotii doar simbata seara, cind comisarii de concurs l-au acuzat ca, in superspeciala din Poiana Brasov, a facut patru ture in loc de trei.

Dar s-a revenit asupra deciziei si pilotul brasovean nu a pierdut nici macar o secunda. Chiar daca i-ar fi fost luate 27 de secunde, Girtofan ar fi cistigat oricum, pentru ca l-a batut pe Bogdan Marisca cu 1 minut si 47 de secunde. "Acum pot sa ma bucur. Masina s-a comportat impecabil si nu am avut nici o problema. A fost un raliu mult mai usor decit ma asteptam. As fi batut, fara probleme, si ultima proba speciala, dar am dat peste niste ciini pe traseu", a spus Dan Girtofan.


Un alt eveniment neobisnuit s-a intimplat cu echipajul Pitigoi/Csomortani, autorul accidentului care a dus la oprirea primei speciale, atunci cind pilotul a intrat intr un grup de spectatori, desi acestia fusesera avertizati sa plece din acea zona. La inceputul probei secunde, echipajul a fost impiedicat sa continue raliul si a fost escortat de un echipaj de politie pentru o declaratie la postul din Poiana Brasov. Ulterior, el a fost acceptat sa reintre in concurs si a efectuat si speciala a doua.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite