autoplay
A aparut numarul 136
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

26 Iulie 2017

Noul Volvo XC40 se arata intr-un prim teaser

Divizia germana a producatorului auto suedez Volvo a dat publicitatii o imagine in care se observa cateva dintre detaliile exterioare ale viitorului crossover compact XC40.

25 Iulie 2017

Toyota lucreaza la un vehicul electric echipat cu un nou tip de baterie

Toyota a inceput dezvoltarea unei masini electrice propulsate de un nou tip de baterie care promite sa imbunatateasca semnificativ autonomia si sa reduca timpul de reincarcare.

25 Iulie 2017

Bentley dezvaluie noul model Continental GT Convertible Galene Edition

Constructorul auto britanic Bentley Motors anunta crearea vehiculului Continental GT Convertible Galene Edition, utilizand drept sursa de inspiratie lumea iahturilor de lux.

25 Iulie 2017

Mercedes-AMG GT4 va debuta la Spa-Francorchamps

Cu ocazia editiei din acest an a cursei de 24 de ore de la Spa-Francorchamps, divizia Mercedes-AMG va prezenta cea mai noua masina de curse din gama sa.

24 Iulie 2017

Mazda a primit recunoasterea Top Safety Pick + in ceea ce priveste siguranta

Cinci modele Mazda actuale testate in SUA de catre IIHS au fost distinse de aceasta organizatie nonprofit cu cel mai mare rating in ceea ce priveste siguranta: Top Safety Plus+.

24 Iulie 2017

Aston Martin lucreaza la o versiune DB11 S

Constructorul auto britanic Aston Martin a demarat dezvoltarea unei derivate cu performante superioare pornind de la noul model DB11, care ar urma sa se numeasca DB11 S.

  30   31   32   33   34 din 1217
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite