autoplay
A aparut numarul 137
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

17 Octombrie 2017

Audi se pregateste pentru debutul noului A7 Sportback

Audi anunta ca va prezenta noua generatie a modelului A7 Sportback in aceasta saptamana, cu prilejul unui eveniment ce se va desfasura in cadrul centrului de design din Ingolstadt.

17 Octombrie 2017

Toyota a dezvaluit conceptele i-Ride si i-Walk

Constructorul auto japonez Toyota a prezentat doua noi concepte cu propulsie electrica prin intermediul carora vrea sa surprinda viziunea proprie cu privire la viitorul mobilitatii.

17 Octombrie 2017

Grupul Jaguar Land Rover planuieste mai multe variante SVX

Sefii de design ai marcilor Land Rover si Jaguar isi propun sa lanseze mai multe masini care sa poarte emblema SVX, dupa debutul de luna trecuta a modelului Discovery SVX.

16 Octombrie 2017

Mercedes-Benz isi mentine statutul de lider in segmentul premium

La finalul primelor 9 luni din 2017, Mercedes-Benz se situeaza pe primul loc in clasamentul vanzarilor inregistrate in segmentul premium, in fata rivalilor de la BMW si Audi.

16 Octombrie 2017

Tehnologiile utilizate de Portofino vor influenta si viitoarele modele Ferrari

Elementele de inginerie regasite in componenta noului Portofino vor fi puse in aplicare, intr-un fel sau altul, in cazul tuturor vehiculelor pe care Ferrari le va construi in viitor.

16 Octombrie 2017

Aston Martin prezinta noul automobil DB11 Volante

Aston Martin a dezvaluit mult asteptatul model DB11 Volante, care se alatura versiunii DB11 Coupe pentru a stabili noi standarde in materie de performanta, inovatie, inginerie si stil.

  1   2   3   4   5 din 1231
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite