autoplay
A aparut numarul 134
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

05 Iulie 2017

Jaguar E-Pace se prezinta in cateva imagini de la teste

Compania Jaguar a dat publicitatii o serie de fotografii prin care ofera detalii in legatura cu incercarile la care a fost supus noul model E-Pace inainte de a ajunge in forma finala.

05 Iulie 2017

Volvo isi va echipa toate masinile cu motoare electrice incepand din 2019

Constructorul auto suedez Volvo informeaza ca fiecare vehicul pe care il va lansa pe piata incepand din anul 2019 va dispune si de un propulsor electric.

04 Iulie 2017

Noul Subaru Impreza va ajunge in Europa in luna septembrie

Marca nipona Subaru a anuntat ca noul model Impreza va fi prezentat in versiunea europeana peste doua luni, cu prilejul Salonului Auto de la Frankfurt.

04 Iulie 2017

Mercedes-Benz a demarat productia noului model Clasa S

Noul Mercedes-Benz Clasa S a debutat la mijlocul lunii aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, el urmand a fi lansat spre vanzare pe pietele din Europa dupa data de 15 iulie.

04 Iulie 2017

BMW i8 Roadster se pregateste de lansare

BMW i8 Roadster va deschide usile spre o dimensiune complet noua a placerii de a conduce un vehicul decapotabil de pionierat - aproape fara nici un sunet si cu emisii locale zero.

04 Iulie 2017

Audi ofera detalii despre suspensia complet activa a noului A8

Flexibilitatea noului Audi A8 se datoreaza noii suspensii active care se bazeaza pe un sistem electric de 48 de volti, folosit pentru prima data in rolul sistemului electric principal.

  8   9   10   11   12 din 1185
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite