APAN Motors a deschis la Iasi cel mai nou centru BMW si BMW Motorrad

Galerie foto

APAN Motors a inaugurat la Iaşi un centru auto complet pentru mărcile BMW şi BMW Motorrad, alături de un service dedicat mărcii MINI. Noul dealer vine cu o investiţie de 3,5 milioane de euro şi cu cele mai noi standarde de reprezentare pentru mărcile BMW şi BMW Motorrad, precum şi o echipare completă de service care include soluţii precum programul BMW Advanced Body Repair. În total, investiţia va crea 40 de locuri de muncă, cu un efort important în recrutarea, pregătirea şi specializarea personalului.

„Credem foarte mult atât în forţa BMW şi BMW Motorrad, cât şi în potenţialul pieţei. Putem face diferenţa prin servicii de calitate şi avem de partea noastră o investiţie foarte solidă care respectă cele mai noi standarde ale celor două mărci. Obiectivul nostru de vânzări este de 100 de automobile noi şi 15 motociclete pentru 2015 cu perspective importante de creştere pentru următorii ani, a declarat Ovidiu Bîcîin, director executiv la APAN Motors Iaşi.

APAN Motors Iaşi înseamnă o dezvoltare importantă pentru reţeaua BMW Group în România şi deschide accesul către noi clienţi pentru mărcile grupului. „Dorim să urăm bun venit APAN Iaşi în familia BMW! Suntem încântaţi de angajamentul pe care îl arată partenerul nostru prin deschiderea unui centru complet BMW şi BMW Motorrad, precum şi a unui service MINI. O investiţie puternică este cheia pentru servicii de calitate şi asigură un început bun pentru a asigura o poziţie de top în piaţă”, a declarat Mario Moster, Dealer Development şi After Sales Manager pentru BMW Group România şi Bulgaria.

Centrul de la Iaşi va oferi un showroom cu o suprafaţa totală de 650 m2 pentru BMW şi 70 m2 pentru BMW Motorrad. Este primul dealer din Europa de Sud-Est care implementează complet cele mai noi standarde de prezentare ale celor două mărci.  Printre altele, se va oferi în premieră pentru regiune o soluţie integrată pentru configurarea şi prezentarea digitală a automobilelor care include o aplicaţie pentru iPad, televizoare de rezoluţie mare pentru biroul fiecărui specialist de vânzări şi un configurator cu ecran 3D. O altă noutate este product genius, un specialist dedicat pentru prezentarea noilor tehnologii ale mărcii şi posibilităţilor de configurare ale unui automobil. Fără un obiectiv de vânzare, acesta poate familiariza clienţii mărcii cu toate soluţiile de care pot beneficia din partea BMW.

Investiţia este completată de o zonă pentru automobile rulate BMW Premium Selection cu o capacitate de 50 de unităţi, devenind astfel cel mai mare spaţiu de prezentare de automobile rulate al unui dealer din regiunea  Moldova.

Complexul de service va oferi două posturi de recepţie activa cu elevator, opt posturi de reparaţie mecanică şi electrică dotate cu elevator, un post de reparaţie mecanică şi electrică pentru BMW Motorrad, echipare completă de vulcanizare cu maşina de jantat/dejantat şi maşina de echilibrat, stand de geometrie, depozit de anvelope, patru posturi de tinichigerie, stand de redresat caroserii, patru posturi de pregătire şi vopsitorie, din care două de pregătire dedicate, şi cabina de vopsit complet automatizată.

Despre APAN Motors
Anul 2011 a marcat pentru grupul APAN Motor 20 de ani de existen
ţă şi începutul colaborării cu BMW Group, cu un centru complet integrat BMW în Brăila. Grupul APAN Motors, alături de BMW, reprezintă în zona Brăila-Galaţi mărcile Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Alfa, Lancia şi Honda.

Comments are closed.