Alfa Romeo Giulietta primește o serie de actualizări

Marca italiană Alfa Romeo anunță că a efectuat un facelift asupra modelului Giulietta, prin intermediul căruia îi este pusă în valoare personalitatea sportivă și stilul ușor de recunoscut, din dorința de a le oferi clienților deplasări cât mai plăcute, în condiții optime de siguranță.

Noua Giulietta este ușoară și eficientă datorită materialelor utilizate pentru construirea sa, compania producătoare precizând că mașina de clasă medie va impresiona în continuare prin calitățile care au ajutat-o să se bucure de succes de-a lungul anilor: agilitate, direcție optimizată, suspensie avansată și distribuție echilibrată a greutății.

Facelift-ul aduce o serie de inovații importante și la capitolul opțiuni de personalizare, cu noi elemente de design adresate clienților care își doresc un automobil elegant, în armonie cu personalitatea lor. Gama include cinci niveluri diferite de echipare, construite în așa fel încât să vină în întâmpinarea cerințelor fiecărui cumpărător în parte.

Noua versiune Sport își propune să evidențieze caracterul autentic al mărcii Alfa Romeo, se deplasează cu sprijinul unor jante din aliaj de 17 inch, dispune de inserții roșii la nivelul barei de protecție și are scaunele decorate prin niște cusături constrastante tot de culoare roșie.

De asemenea, clienții pot opta pentru nivelul de echipare Veloce, prevăzut cu o varietate de elemente alese în așa fel încât să accentueze aspectul dinamic al mașinii, cum ar fi finisajul negru al grilei radiatoului, carcaselor oglinzilor, mânerelor, țevilor de evacuare și jantelor din aliaj de 18 inch. Interiorul sportiv este dotat cu scaune acoperite cu Alcantara, cusături contrastante de culoare galbenă și pedale din aluminiu.

În ceea ce privește motorizarea, linia noului model Alfa Romeo Giulietta include o unitate turbo pe benzină de 1,4 litri cu 120 CP, un propulsor Multijet de 1,6 litri cu 120 CP alături de o cutie de viteze manuală sau o transmisie automată Alfa TCT, precum și o opțiune de 2 litri cu 170 CP împreună cu transmisia Alfa TCT.

Comments are closed.