2018 Nissan X-Trail – Cele mai grozave aventuri de familie

Bucură-te de viaţa de familie într-un SUV cu mai multă personalitate, mai mare şi mai capabil, echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simţi minunat: aspect robust, performanţe deosebite, tehnologii de ultimă generaţie şi tot confortul şi flexibilitatea de care ai nevoie pentru a te bucura de călătoriile pline de acţiune împreună cu familia ta. Aventura are un nou design elegant. Impresionează-i pe cei dragi cu un SUV ce ascunde tehnologii avansate în spatele unui design premium.

Design exterior

Grila V-Motion conturează o imagine atletică şi impunătoare. Aventura te cheamă. Jantele din aliaj de 19 inch adaugă un plus de stil imaginii generale. Protecţiile laterale cromate definesc un profil impresionant. Finisaje elegante şi protecţie eficientă, în acelaşi timp. Noul X-Trail îşi poartă singur de grijă în parcare pentru că oglinzile exterioare se pliază automat.

Bucură-te de privelişte împreună cu toată familia. Plafonul panoramic cu trapă electrică le permite tuturor pasagerilor să se bucure de peisaj.

Zgomotul din timpul rulării şi consumul de combustibil sunt reduse considerabil datorită designului lateral aerodinamic şi kit-ului aerodinamic de sub caroserie.

Design interior

La interior, noul X-Trail stabileşte un nou standard pentru calitatea premium cu un stil confortabil şi revigorant, relaxant şi rafinat. Volanul cu design nou, în forma literei „D”, te va întâmpina călduros. Planşa de bord este tapiţată luxos, cu cusături, design elegant şi ergonomic în acelaşi timp. Schimbătorul de viteze are un aspect nou, cu husă de piele şi cusătură dublă. Finisajele pentru portiere oferă detalii de un negru lucios, cu accente metalice pentru un aspect premium.

Inspirate din tehnologiile spaţiale, scaunele „ZERO GRAVITY” se modelează ca răspuns la punctele unice de presiune exercitată de tine, pentru a-ţi asigura un nivel excepţional de confort în timpul călătoriei.

Cu sistemul audio BOSE te vei bucura de o experienţă amplă de ascultare, atât pentru locurile din faţă, cât şi pentru cele din spate, datorită celor opt incinte acustice ce echilibrează sunetele în interiorul vehiculului - totul controlat de tine.

Conectivitate deplină

Te simţi mai încrezător şi stăpân pe situaţie cu informaţiile utile afişate pe display-ul color central de 5 inch. Vei ajunge la destinaţie mai repede graţie instrucţiunilor afişate chiar pe panoul de instrumente, aflat în faţa ta. Cu sistemul audio Bluetooth, atunci când asculţi muzică de pe telefon, fiecare melodie va fi afişată pe ecran. O adiţie interesantă este busola de la bord, vei fi mereu sigur de direcţia ta.

Datorită tehnologiei NissanConnect, Noul X-Trail devine cel mai bun prieten al smartphone-ului tău. Oferind o interfaţă nouă şi intuitivă, îţi vei putea accesa cu uşurinţă muzică preferată, Facebook-ul, Twitter-ul, sfaturile de pe TripAdvisor şi multe altele.

Conectează-ţi smartphone-ul şi ascultă muzica ta preferată având informaţii despre fiecare piesă pe ecranul touch-screen de 7 inch. Monitorizează-ţi stilul de condus cu ajutorul informaţiilor afişate în timp real. Navighează în orice oraş ca un localnic: NissanConnect îţi indică puncte de interes (POI) cum ar fi restaurante, benzinării sau bănci, în timp ce te ghidează vocal către destinaţia ta. Deschide telefonul pe ecran pentru a vedea contactele şi listele de apeluri şi contactează persoana dorită.

Tu şi pasagerul din faţă vă puteţi ajusta temperatura independent pentru fiecare parte a maşinii, astfel încât fiecare să se simtă confortabil. Pasagerii de pe al doilea rând se vor putea bucura de confortul climatizării datorită sistemului de aeratoare plasate în spatele tunelului centrale. Luxul şi confortul sunt la doar o apăsare de buton distanţă datorită volanului din piele încălzit şi scaunelor încălzite faţă-spate.

Hayon-ul poate fi acţionat fără mâini. Cu o simplă mişcare a piciorului, ca de lovitură, sub centrul barei de protecţie spate, având cheia inteligentă în buzunar, poţi deschide portbagajul în câteva secunde. Sistemul Cargo de compartimentare a portbagajului îţi permite să adaptezi într-o clipă spaţiul de depozitare al Noului X-Trail conform nevoilor tale, cu ajutorul setului ajustabil de rafturi şi separatoare.

Nissan Intelligent Mobility

Tehnologiile Nissan Intelligent Mobility redefinesc modul în care conducem şi integrăm maşina în viaţa noastră. Te aduc mai aproape de ceilalţi şi te conectează cu lumea înconjurătoare. Îţi transformă viaţa într-o călătorie mai lină, mai sigură şi mai energizantă în fiecare zi.

Locurile înguste nu mai sunt o problemă datorită sistemului inteligent de asistenţă la parcare. Pentru parcarea laterală nu trebuie decât să aliniezi X-Trail-ul cu spaţiul în care vrei să parchezi şi laşi sistemul să te ghideze. La parcarea cu spatele nu mai trebuie să-ţi răsuceşti gâtul: poţi avea încredere în camera video pentru marşarier.

Cu sistemul de frânare de urgenţă cu funcţie de recunoaştere a pietonilor eşti avertizat atunci când există pietoni sau alte obstacole în calea ta şi maşina frânează dacă este necesar. Asistenţa inteligentă pentru lumini fază lungă va ajusta farurile pentru tine, reducând puterea lor atunci când sesizează trafic din sens opus şi apoi revenind automat la faza lungă dacă este nevoie.

Cele patru camere video îţi oferă o vedere panoramică asupra vehiculului tău, cu posibilitatea de a selecta prim-planuri separate pentru vederea din faţă, din spate şi din lateral de la nivelul bordurii.

Sistemul inteligent de control al traiectoriei ajustează intensitatea frânării pe fiecare roată, pentru a te menţine pe traiectoria optimă în viraje.

Nu mai trebuie să-ţi faci griji în privinţa denivelărilor de pe drum! Sistemul de control al rulării aplică o frână subtilă pentru a reduce mişcările inconfortabile ale părţii superioare a caroseriei şi pentru a spori confortul călătoriei pentru întreaga familie.

Trei variante de motorizare

Alege eficienţa unui motor turbo pe benzină sau performanţa ridicată a unui diesel puternic şi vei fi impresionat. Noul Nissan X-Trail propune trei variante de motorizare, 1.6 l Benzină - cu tracţiune 2WD, 1.6 l Diesel - tracţiune 2WD, tracţiune 2WD cu cutie automată X-Tronic şi tracţiune 4WD şi 2.0 l Diesel – tracţiune 4WD cu cutie manuală sau cutie X-Tronic.

Îţi doreşti o excelentă economie de combustibil într-un SUV spaţios şi foarte uşor de manevrat? Acest lucru devine o realitate în Noul X-Trail datorită designului exterior aerodinamic, motoarelor avansate şi transmisiei X-tronic cu variaţie continuă. Eliminând treptele de viteză fixe, transmisia cu variaţie continuă controlată electronic (X-tronic) oferă acceleraţie şi economie de combustibil excepţionale, având şi un mod „eco”.  Atunci când doreşti să deţii controlul, cutia de viteze manuală cu şase trepte este în avantajul tău. Atunci când schimbi viteza, vehiculul va răspunde instantaneu, cu un pasaj foarte lin.

Noul Nissan X-Trail se adaptează cu uşurinţă oricăror condiţii de drum şi reacţionează prompt datorită sistemului său inteligent de propulsie, tehnologiilor dinamice de conducere şi capacităţilor sale 4x4 intuitive.

Dacă doreşti, poţi transforma Noul X-Trail după gustul tău, cu ajutorul accesoriilor de origine Nissan - elegante, practice şi potrivite perfect nevoilor tale.

Noul Nissan X-Trail este disponibil în România cu preţuri de la 25.530 euro (TVA inclusă) pentru versiunea Acenta 1,6 litri benzină, 163 CP.

Comments are closed.